Κικιλιασ Αντισυλληπτικα : «Γκρέμισε» το Twitter ο Κικίλιας με τα αντισυλληπτικά - Η ... / Δεν είναι η πρώτη φωορά που ο βασίλης κικίλιας δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και ένα απλό γραπτό κείμενο που.

Κικιλιασ Αντισυλληπτικα : «Γκρέμισε» το Twitter ο Κικίλιας με τα αντισυλληπτικά - Η ... / Δεν είναι η πρώτη φωορά που ο βασίλης κικίλιας δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και ένα απλό γραπτό κείμενο που.. Κώδικα δεοντολογίας για τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης θεσπίζει η τράπεζα της ελλάδος. Ο κικίλιας πολεμά τον κορωνοϊό με. Κικίλιας μπέρδεψε τα αντισηπτικά με τα αντισυλληπτικά μιλώντας για τα όπλα που διέθετε η κοινωνία πέρυσι κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Ο κικίλιας μπέρδεψε τα αντισηπτικά με τα… αντισυλληπτικά (βιντεο). Κικίλιας θέλοντας να αναφερθεί στα αντισηπτικά, έκανε λόγο για…αντισυλληπτικά κάτι το οποίο φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του twitter.

Δεν είναι η πρώτη φωορά που ο βασίλης κικίλιας δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και ένα απλό γραπτό κείμενο που. Ένα αστείο στιγμιότυπο χάρισε σήμερα στους τηλεθεατές ο υπουργός υγείας, βασίλης κικίλιας, ο οποίος μπέρδεψε τα αντισηπτικά με τα… αντισυλληπτικά κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων των. Ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που αφορούν ανεμβολίαστους πολίτες, κάνοντας επικό. Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, λοιπόν, ο κ. Κικίλιας ξεκίνησε να μιλά για τα μέτρα προστασίας που έχουν ωστόσο, στην επίμαχη λέξη έκανε σαρδάμ και μπέρδεψε τα τελευταία με τα αντισυλληπτικά.

«Γκρέμισε» το Twitter ο Κικίλιας με τα αντισυλληπτικά - Η ...
«Γκρέμισε» το Twitter ο Κικίλιας με τα αντισυλληπτικά - Η ... from www.zarpanews.gr
#κικιλιας ναι κύριε κικίλια, τα αντισυλληπτικά και όχι τα αντισηπτικά με έσωσαν, γιατί ενάμιση χρόνο τώρα, προσπαθείτε να με γκαστρώσετε. .για τον #covid19 συμφωνα με τον #κικίλια αυτα παθαίνουν όταν φωνάζετε #μητσοτάκη_γαμιέσαι επος #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #κικιλιας #μητσοτακη_ξερεις_εσυ pic.twitter.com/i2cmg7d6vs. «αυτό το φθινόπωρο ο καθένας από εμάς μπορεί να προστατευτεί και να προστατέψει», είπε αρχικά ο κ. Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, λοιπόν, ο κ. Συγκεκριμένα, ο βασίλης κικίλιας, αναφερόμενος στα μέτρα που η κυβέρνηση έλαβε κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ανέφερε μεταξύ άλλων ως αμυντικά όπλα τις μάσκες, το lockdown και τα. Τι θα ισχύει για τους ανεμβολίαστους. Ο βασίλης κικίλιας έκανε επικό σαρδάμ μιλώντας για «αντισυλληπτικά» αντί για «αντισηπτικά» προκαλώντας φαρμακερά σχόλια και γέλια μέχρι δακρύων στο twitter. «χωρίς άλλα όπλα άμυνας απέναντι στον κορονοϊό, πέρα από αυτών που γνωρίζουμε.

«πάρτι» έχουν στήσει οι χρήστες του twitter εδώ και λίγη ώρα, μετά το απίθανο σαρδάμ του βασίλη κικίλια για τα… «αντισυλληπτικά» κατά του κορονοϊού.

Το γλωσσικό του ατόπημα δεν πέρασε απαρατήρητο. Καλά είπε αντισυλληπτικά ο #κικιλιας. Κατά την παρουσίαση όμως των μέτρων ο βασίλης κικίλιας έκανε ένα επικό σαρδάμ και το twitter μιλώντας για τα μέτρα έτσι ώστε να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού, ο βασίλης κικίλιας. «πάρτι» έχουν στήσει οι χρήστες του twitter εδώ και λίγη ώρα, μετά το απίθανο σαρδάμ του βασίλη κικίλια για τα… «αντισυλληπτικά» κατά του κορονοϊού. Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, λοιπόν, ο κ. Κικίλιας αναφορικά με το εμβόλιο, κάνοντας αναφορά στην περσινή περίοδο. Ο κικίλιας πολεμά τον κορωνοϊό με. «χωρίς άλλα όπλα άμυνας απέναντι στον κορονοϊό, πέρα από αυτών που γνωρίζουμε. Κικίλιας θέλοντας να αναφερθεί στα αντισηπτικά, έκανε λόγο για…αντισυλληπτικά κάτι το οποίο φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του twitter. Τι θα ισχύει για τους ανεμβολίαστους. Ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που αφορούν ανεμβολίαστους πολίτες, κάνοντας επικό. .για τον #covid19 συμφωνα με τον #κικίλια αυτα παθαίνουν όταν φωνάζετε #μητσοτάκη_γαμιέσαι επος #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #κικιλιας #μητσοτακη_ξερεις_εσυ pic.twitter.com/i2cmg7d6vs. Ο υπουργός υείας κατά τη διάρκεια της.

Δεν είναι η πρώτη φωορά που ο βασίλης κικίλιας δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και ένα απλό γραπτό κείμενο που. Βασίλης κικίλιας / το επικό σαρδάμ για τα αντισυλληπτικά που «έριξε» το twitter. «πάρτι» έχουν στήσει οι χρήστες του twitter εδώ και λίγη ώρα, μετά το απίθανο σαρδάμ του βασίλη κικίλια για τα… «αντισυλληπτικά» κατά του κορονοϊού. Ο βασίλης κικίλιας έκανε επικό σαρδάμ μιλώντας για «αντισυλληπτικά» αντί για «αντισηπτικά» προκαλώντας φαρμακερά σχόλια και γέλια μέχρι δακρύων στο twitter. «χωρίς άλλα όπλα άμυνας απέναντι στον κορονοϊό, πέρα από αυτών που γνωρίζουμε.

Το σαρδάμ της ημέρας: Ο Κικίλιας μπέρδεψε τα αντισηπτικά ...
Το σαρδάμ της ημέρας: Ο Κικίλιας μπέρδεψε τα αντισηπτικά ... from thecaller.gr
Εμβολιαστείτε, σκεφτείτε τις οικογένειές σας και τις ευπαθείς ομάδες. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα αντισυλληπτικά: Αντισυλληπτικά για να «σκοτώσει» τον κορονοϊό μοιράζει ο κικίλιας. Ο βασίλης κικίλιας έκανε επικό σαρδάμ μιλώντας για «αντισυλληπτικά» αντί για «αντισηπτικά» προκαλώντας φαρμακερά σχόλια και γέλια μέχρι δακρύων στο twitter. Ένα επικό σαρδάμ έκανε ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας, κατά την παρουσίαση των μέτρων για τους ανεμβολίαστους πολίτες, μπερδεύοντας τα αντισηπτικά με τα. Δεν είναι η πρώτη φωορά που ο βασίλης κικίλιας δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και ένα απλό γραπτό κείμενο που. Ο κικίλιας πολεμά τον κορωνοϊό με. Κικίλιας ξεκίνησε να μιλά για τα μέτρα προστασίας που έχουν ωστόσο, στην επίμαχη λέξη έκανε σαρδάμ και μπέρδεψε τα τελευταία με τα αντισυλληπτικά.

«πάρτι» έχουν στήσει οι χρήστες του twitter εδώ και λίγη ώρα, μετά το απίθανο σαρδάμ του βασίλη κικίλια για τα… «αντισυλληπτικά» κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο βασίλης κικίλιας, αναφερόμενος στα μέτρα που η κυβέρνηση έλαβε κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ανέφερε μεταξύ άλλων ως αμυντικά όπλα τις μάσκες, το lockdown και τα. Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, λοιπόν, ο κ. Όπως ανακοίνωσε ο βασίλης κικίλιας τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους θα ισχύσουν από τις 13 σεπτεμβρίου 2021 μέχρι τις 31 μαρτίου 2022 και είναι τα εξής Παρακολουθήστε το δεύτερο μέρος της ομιλίας του ευθύμιου δεληγεώρογλου, αναπληρωτή καθηγητή μαιeυτικής και γυναικολογίας της ιατρικής σχολής του. Ένα αστείο στιγμιότυπο χάρισε σήμερα στους τηλεθεατές ο υπουργός υγείας, βασίλης κικίλιας, ο οποίος μπέρδεψε τα αντισηπτικά με τα… αντισυλληπτικά κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων των. Κικίλιας θέλοντας να αναφερθεί στα αντισηπτικά, έκανε λόγο για…αντισυλληπτικά κάτι το οποίο φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του twitter. Ο υπουργός υείας κατά τη διάρκεια της. Εμβολιαστείτε, σκεφτείτε τις οικογένειές σας και τις ευπαθείς ομάδες. Τι θα ισχύει για τους ανεμβολίαστους. Ένα επικό σαρδάμ έκανε ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας, κατά την παρουσίαση των μέτρων για τους ανεμβολίαστους πολίτες, μπερδεύοντας τα αντισηπτικά με τα. Μπέρδεψε τα αντισηπτικά με τα. Ο κικίλιας πολεμά τον κορωνοϊό με. .για τον #covid19 συμφωνα με τον #κικίλια αυτα παθαίνουν όταν φωνάζετε #μητσοτάκη_γαμιέσαι επος #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #κικιλιας #μητσοτακη_ξερεις_εσυ pic.twitter.com/i2cmg7d6vs.

Ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που αφορούν ανεμβολίαστους πολίτες, κάνοντας επικό. Ο βασίλης κικίλιας έκανε επικό σαρδάμ μιλώντας για «αντισυλληπτικά» αντί για «αντισηπτικά» προκαλώντας φαρμακερά σχόλια και γέλια μέχρι δακρύων στο twitter. Δεν είναι η πρώτη φωορά που ο βασίλης κικίλιας δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και ένα απλό γραπτό κείμενο που. Καλά είπε αντισυλληπτικά ο #κικιλιας. Ένα επικό σαρδάμ έκανε ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας, κατά την παρουσίαση των μέτρων για τους ανεμβολίαστους πολίτες, μπερδεύοντας τα αντισηπτικά με τα.

«Γκρέμισε» το Twitter ο Κικίλιας με τα αντισυλληπτικά - Η ...
«Γκρέμισε» το Twitter ο Κικίλιας με τα αντισυλληπτικά - Η ... from www.zarpanews.gr
Ο υπουργός υείας κατά τη διάρκεια της. Ο κικίλιας πολεμά τον κορωνοϊό με. Το σχέδιο θωράκισης της χώρας το οποίο θα αποτελέσει και τον οδικό χάρτη του χειμώνα ώστε να. Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, λοιπόν, ο κ. Κατά την παρουσίαση όμως των μέτρων ο βασίλης κικίλιας έκανε ένα επικό σαρδάμ και το twitter μιλώντας για τα μέτρα έτσι ώστε να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού, ο βασίλης κικίλιας. Ο κικίλιας μπέρδεψε τα αντισηπτικά με τα… αντισυλληπτικά (βιντεο). Το γλωσσικό του ατόπημα δεν πέρασε απαρατήρητο. .για τον #covid19 συμφωνα με τον #κικίλια αυτα παθαίνουν όταν φωνάζετε #μητσοτάκη_γαμιέσαι επος #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #κικιλιας #μητσοτακη_ξερεις_εσυ pic.twitter.com/i2cmg7d6vs.

Ο κικίλιας πολεμά τον κορωνοϊό με.

Αντισυλληπτικά για να «σκοτώσει» τον κορονοϊό μοιράζει ο κικίλιας. Παρακολουθήστε το δεύτερο μέρος της ομιλίας του ευθύμιου δεληγεώρογλου, αναπληρωτή καθηγητή μαιeυτικής και γυναικολογίας της ιατρικής σχολής του. Κικίλιας ξεκίνησε να μιλά για τα μέτρα προστασίας που έχουν ωστόσο, στην επίμαχη λέξη έκανε σαρδάμ και μπέρδεψε τα τελευταία με τα αντισυλληπτικά. «χωρίς άλλα όπλα άμυνας απέναντι στον κορονοϊό, πέρα από αυτών που γνωρίζουμε. Ο κικίλιας μπέρδεψε τα αντισηπτικά με τα… αντισυλληπτικά (βιντεο). Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, λοιπόν, ο κ. Κώδικα δεοντολογίας για τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης θεσπίζει η τράπεζα της ελλάδος. «πάρτι» έχουν στήσει οι χρήστες του twitter εδώ και λίγη ώρα, μετά το απίθανο σαρδάμ του βασίλη κικίλια για τα… «αντισυλληπτικά» κατά του κορονοϊού. Τι θα ισχύει για τους ανεμβολίαστους. Μπέρδεψε τα αντισηπτικά με τα. Κικίλιας μπέρδεψε τα αντισηπτικά με τα αντισυλληπτικά μιλώντας για τα όπλα που διέθετε η κοινωνία πέρυσι κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Το σχέδιο θωράκισης της χώρας το οποίο θα αποτελέσει και τον οδικό χάρτη του χειμώνα ώστε να. Κικίλιας ξεκίνησε να μιλά για τα μέτρα προστασίας που έχουν ωστόσο, στην επίμαχη λέξη έκανε σαρδάμ και μπέρδεψε τα τελευταία με τα αντισυλληπτικά.