Τραγουδιστησ Με Ναρκωτικα / Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ / Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή.

Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα.

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής με τη σύζυγό του για ναρκωτικά και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα νίκαιας. Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ
Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ from www.thepressroom.gr
Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής με τη σύζυγό του για ναρκωτικά και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα νίκαιας. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει . Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι . Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά.

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει . Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής με τη σύζυγό του για ναρκωτικά και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα νίκαιας. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι . Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε.

Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει . Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή.

Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Ο Νότης Σφακιανάκης με χειροπέδες στον Εισαγγελέα
Ο Νότης Σφακιανάκης με χειροπέδες στον Εισαγγελέα from www.eirinika.gr
Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής με τη σύζυγό του για ναρκωτικά και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα νίκαιας. Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει . Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή.

Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου.

Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει . Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει . Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι .

Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι . Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει .

Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ
Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ from www.thepressroom.gr
Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής με τη σύζυγό του για ναρκωτικά και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα νίκαιας. Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει .

Είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει . Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι . Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής με τη σύζυγό του για ναρκωτικά και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα νίκαιας. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου.

Τραγουδιστησ Με Ναρκωτικα / Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ / Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή.. Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι .